Приказ на 13–24 од 26 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Свети Климент Охридски

1.660 ден5.890 ден

Свети Пантелејмон

1.660 ден5.890 ден

Светите Кирил и Методиј

1.400 ден5.000 ден

Свети Георгиј Победоносец

1.660 ден5.890 ден

Свети Димитриј Солунски

1.660 ден5.890 ден

Свети Наум Охридски

1.660 ден5.890 ден

Свети Никола Чудотворец

1.400 ден5.000 ден

Свети Никола Чудотворец

1.660 ден5.890 ден

Света Петка

1.400 ден5.000 ден

Света Петка

1.660 ден5.890 ден

Господ Исус Христос, Спасител на душите

1.400 ден5.000 ден

Господ Исус Христос, Спасител на душите

1.660 ден5.890 ден