Приказ на 1–12 од 14 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Нема друг Бог освен Алах, Мухамед е алаховиот пратеник

2.280 ден4.390 ден

Нема друг Бог освен Алах, Мухамед е алаховиот пратеник

1.660 ден5.890 ден

Месецот Рамазан во кој беше објавен Куранот

2.280 ден4.390 ден

Благословено е името на вашиот Господ

1.660 ден5.890 ден

Бисмилах, Во името на Бога, Најмилостив, Најмилосрден

2.280 ден4.390 ден

Алах е Најголем

1.320 ден5.140 ден

Месецот Рамазан во кој беше објавен Куранот

1.660 ден5.890 ден

Алах е Најголем

2.000 ден3.560 ден

Алах

1.320 ден5.140 ден

Пророкот Мухамед

2.000 ден3.560 ден

Пророкот Мухамед

1.320 ден5.140 ден

Алах

2.000 ден3.560 ден