Приказ на 1–12 од 30 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Обетки гулабици, Охрид, 2 век п.н.е., Македонија

1.740 ден3.100 ден

Волутен Кратер, Сад за вино, VI век п.н.е., Македонија

1.980 ден3.820 ден

Македонски Древен симбол

1.740 ден3.100 ден

Виничка икона, Даниел меѓу лавовите, 5-6ти век, Македонија

1.740 ден3.100 ден

Симбол на Вечноста, Македонски штит

1.740 ден3.100 ден

Македонски Крст, познат како Крстот на Вељуса, 1080 год., Македонија

1.740 ден3.100 ден

Канео, Црква Свети Јован Богослов, изградена во 13-ти век, Охрид, Македонија

1.740 ден3.100 ден

Шарена џамија, изградена 1438 година, Тетово, Македонија

1.980 ден3.820 ден

Македонска традиционална архитектура, Куќата на фамилија Каневче, Охрид, Македонија

1.980 ден3.820 ден

Плаошник, Црква Свети Климент и Пантелејмон, Охрид, 893 год., Македонија

1.980 ден3.820 ден

Златна маска, Требеништа-2, Охрид, 5ти век п.н.е., Македонија

1.740 ден3.100 ден

Мајка Тереза

1.650 ден3.180 ден