Приказ на 1–12 од 50 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Галичка пафта, Невестински колан, 19ти век, Македонија

1.590 ден5.400 ден

Пафта, Невестински колан, Галичник, 19ти век, Македонија

1.590 ден5.400 ден

Златна маска, Требеништа, Охрид, 5ти век п.н.е., Македонија

1.150 ден4.460 ден

Камен мост, Скопје, граден од 1451 до 1469 год., Македонија

1.590 ден7.440 ден

Шарена џамија, изградена 1438 година, Тетово, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Менада, Тетово, 6ти век п.н.е., Македонија

1.440 ден5.130 ден

Канео, Црква Свети Јован Богослов, изградена во 13-ти век, Охрид, Македонија

1.150 ден4.460 ден

Македонска традиционална архитектура, Куќата на фамилија Каневче, Охрид, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Плаошник, Црква Свети Климент и Пантелејмон, Охрид, 893 година, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Златна маска, Охрид, 5ти век п.н.е., Македонија

1.150 ден4.460 ден

Волутен Кратер, Сад за вино, VI век п.н.е., Македонија

1.440 ден5.130 ден

Виничка икона, Псалм 41 на Давид, 5-6ти век, Македонија

1.150 ден4.460 ден