Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Канео, Црква Свети Јован Богослов, изградена во 13-ти век, Охрид, Македонија

1.740 ден3.100 ден

Шарена џамија, изградена 1438 година, Тетово, Македонија

1.980 ден3.820 ден

Канео, Црква Свети Јован Богослов, изградена во 13-ти век, Охрид, Македонија

1.150 ден4.460 ден

Македонска традиционална архитектура, Куќата на фамилија Каневче, Охрид, Македонија

1.980 ден3.820 ден

Македонска традиционална архитектура, Куќата на фамилија Каневче, Охрид, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Плаошник, Црква Свети Климент и Пантелејмон, Охрид, 893 год., Македонија

1.980 ден3.820 ден

Плаошник, Црква Свети Климент и Пантелејмон, Охрид, 893 година, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Стара Битола, мозаик

3.370 ден4.360 ден

Саат-кула Гостивар, изградена во 1728 година, Македонија

1.220 ден4.360 ден

Мозаик Плаошник, Црква Свети Климент и Пантелејмон, Охрид, 893 год., Македонија

1.220 ден4.360 ден

Шарена џамија, изградена 1438 година, Тетово, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Камен мост, Скопје, граден од 1451 до 1469 год., Македонија

1.590 ден7.440 ден