Приказ на 1–24 од 50 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Пресвета Богородица Владимирска

1.400 ден5.000 ден

Свети Архангел Михаил

1.660 ден5.890 ден

Свети Архангел Михаил

1.660 ден5.890 ден

Пресвета Богородица Владимирска

1.660 ден5.890 ден

Виничка икона, Даниел меѓу лавовите, 5-6ти век, Македонија

1.740 ден3.100 ден

Пресвета Богородица Душоспасителка

1.660 ден5.890 ден

Свети Архангел Михаил

1.400 ден5.000 ден

Пресвета Богородица Казанска

1.660 ден5.890 ден

Пресвета Богородица Тројеручица

1.660 ден5.890 ден

Свети Серафим Саровски

1.660 ден5.890 ден

Свети Сергеј од Радонеж

1.660 ден5.890 ден

Свети Василије Острошки

1.660 ден5.890 ден

Свети Сава

1.660 ден5.890 ден

Светите Кирил и Методиј

1.660 ден5.890 ден

Свети Јован Крстител

1.660 ден5.890 ден

Свети Климент Охридски

1.660 ден5.890 ден

Свети Пантелејмон

1.660 ден5.890 ден

Светите Кирил и Методиј

1.400 ден5.000 ден

Свети Георгиј Победоносец

1.660 ден5.890 ден

Свети Димитриј Солунски

1.660 ден5.890 ден

Свети Наум Охридски

1.660 ден5.890 ден

Свети Никола Чудотворец

1.400 ден5.000 ден

Свети Никола Чудотворец

1.660 ден5.890 ден

Света Петка

1.400 ден5.000 ден