Приказ на 1–12 од 26 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Пресвета Богородица Владимирска

1.400 ден5.000 ден

Свети Архангел Михаил

1.660 ден5.890 ден

Свети Архангел Михаил

1.660 ден5.890 ден

Пресвета Богородица Владимирска

1.660 ден5.890 ден

Пресвета Богородица Душоспасителка

1.660 ден5.890 ден

Свети Архангел Михаил

1.400 ден5.000 ден

Пресвета Богородица Казанска

1.660 ден5.890 ден

Пресвета Богородица Тројеручица

1.660 ден5.890 ден

Свети Серафим Саровски

1.660 ден5.890 ден

Свети Сергеј од Радонеж

1.660 ден5.890 ден

Свети Василије Острошки

1.660 ден5.890 ден

Свети Сава

1.660 ден5.890 ден