Приказ на 1–12 од 17 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Мајка Тереза

1.650 ден3.180 ден

Александар Македонски претставен со лавовска кожа, симбол на моќ

1.980 ден3.820 ден

Александар Македонски претставен со лавовска кожа, симбол на моќ

1.440 ден5.130 ден

Александар Македонски, претставен со рог како симбол на моќ

1.980 ден3.820 ден

Александар Македонски, претставен со рог како симбол на моќ

1.440 ден5.130 ден

Ѓерѓ Кастриот Скендербег на коњ, 1405–1468

1.980 ден3.820 ден

Ѓерѓ Кастриот Скендербег, 1405–1468

1.980 ден3.820 ден

Теута, Кралица на Илирите, 231-227 п.н.е.

1.740 ден3.100 ден

Теута, Кралица на Илирите, 231-227 п.н.е.

1.150 ден4.460 ден

Ѓерѓ Кастриот Скендербег, 1405–1468

1.440 ден5.130 ден

Мозаик, Ѓерѓ Кастриот Скендербег на коњ, 1405–1468

1.220 ден4.360 ден

Ѓерѓ Кастриот Скендербег на коњ, 1405–1468

1.440 ден5.130 ден