Приказ на 1–12 од 34 најдени

Менада, Тетово, 6ти век п.н.е.

1.200 ден4.270 ден

Обетки гулабици, Охрид, 2 век п.н.е

1.450 ден2.580 ден

Златна маска, Требеништа-2, Охрид, 5ти век п.н.е.

1.450 ден2.580 ден

Златна маска, Охрид, 5ти век п.н.е.

960 ден3.720 ден

Волутен Кратер, Сад за вино, VI век п.н.е

1.200 ден4.270 ден

Македонски Антички штит

960 ден3.720 ден

Македонски Древен симбол

960 ден3.720 ден

Македонски Антички штит

1.450 ден2.580 ден

Медаљон од Ѓуриште, Свети Николе, 14ти век

960 ден3.720 ден

Медаљон од Ѓуриште, Свети Николе, 14ти век

1.450 ден2.580 ден

Шлемот на Скендербег, Ѓерѓ Кастриот Скендербег, 1405–1468

1.649 ден3.180 ден

Медаљон од пангија, Пресвета Богородица

1.650 ден3.180 ден