Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Детал од Јени Џамија, изградена 1558 година, Битола, Македонија

1.220 ден4.360 ден

Мозаик Јустинијан Први, Византиски император, роден 483 год. во Таор, Скопје

1.220 ден4.360 ден

Александар Велики, Битката кај Ис, 333 п.н.е., Детал од римски мозаик

1.220 ден4.360 ден

Битката кај Ис, 333 п.н.е., Александар Македонски, Детал од римски мозаик.

3.370 ден4.360 ден

Мозаик од Базилика Екстра Мурос, Стоби, 5-6ти век, Македонија

1.220 ден4.360 ден

Мозаик Риби во вода, Базилика, Студенчишта, Охрид, 5-6ти век, Македонија

1.220 ден4.360 ден

Мозаик Паун, Епископска Базилика, Стоби, 5ти век, Македонија

1.220 ден4.360 ден

Мозаик Дивојарец, Епископска Базилика, Хераклеја, Битола, 5-6ти век, Македонија

1.220 ден4.360 ден