Приказ на 1–12 од 17 најдени

Прикажи 9 12 18 24

Шарена џамија, изградена 1438 година, Тетово, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Шарена џамија, изградена 1438 година, Тетово, Македонија

1.980 ден3.820 ден

Детал од Јени Џамија, изградена 1558 година, Битола, Македонија

1.220 ден4.360 ден

Нема друг Бог освен Алах, Мухамед е алаховиот пратеник

1.660 ден5.890 ден

Месецот Рамазан во кој беше објавен Куранот

2.280 ден4.390 ден

Благословено е името на вашиот Господ

1.660 ден5.890 ден

Бисмилах, Во името на Бога, Најмилостив, Најмилосрден

2.280 ден4.390 ден

Алах е Најголем

1.320 ден5.140 ден

Нема друг Бог освен Алах, Мухамед е алаховиот пратеник

2.280 ден4.390 ден

Месецот Рамазан во кој беше објавен Куранот

1.660 ден5.890 ден

Алах е Најголем

2.000 ден3.560 ден

Алах

1.320 ден5.140 ден