Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Обетки гулабици, Охрид, 2 век п.н.е., Македонија

1.740 ден3.100 ден

Медаљон од Ѓуриште, Свети Николе, 14ти век, Македонија

1.150 ден4.460 ден

Медаљон од Ѓуриште, Свети Николе, 14ти век, Македонија

1.740 ден3.100 ден

Пеперутка, традиционален брош, 19 век, Македонија

1.440 ден5.130 ден

Пафта од Охрид, Невестински колан, 19ти век, Македонија

1.590 ден5.400 ден

Обетки гулабици, Охрид, 2 век п.н.е., Македонија

1.590 ден5.400 ден

Обетки од Дебој, Охрид, 3-2ри век п.н.е., Македонија

1.590 ден5.400 ден

Пеперутка, традиционален брош, 19 век, Македонија

1.740 ден3.100 ден

Пафта, Невестински колан, Галичник, 19ти век, Македонија

1.590 ден5.400 ден

Галичка пафта, Невестински колан, 19ти век, Македонија

1.590 ден5.400 ден