Приказ на 1–12 од 50 најдени

Свети Јован Крстител

1.320 ден4.820 ден

Свети Климент Охридски

1.320 ден4.820 ден

Свети Пантелејмон

1.320 ден4.820 ден

Свети Георгиј Победоносец

1.320 ден4.820 ден

Свети Димитриј Солунски

1.320 ден4.820 ден

Свети Никола Чудотворец

1.120 ден3.960 ден

Свети Никола Чудотворец

1.320 ден4.820 ден

Света Петка

1.120 ден3.960 ден

Света Петка

1.320 ден4.820 ден

Господ Исус Христос, Спасител на душите

1.120 ден3.960 ден

Македонски Крст, познат како Крстот на Вељуса, 1080 год.

1.450 ден2.580 ден

Господ Исус Христос, Спасител на душите

1.320 ден4.820 ден