avers rakotvorbi nakit

Сребрен накит, дизајниран и изработен според мотиви од македонското културно наследство и традиција.

Накитот е изработен од сребро со чистота 959, со врвен квалитет, во комбинација на повеќе техники, во духот на македонската занаетчиска традиција.

Посебен дел од нашата понуда е можноста за дизајн и изработка на уникатни концепти на сребрен накит, изработен според специфичните барања на нашите клиенти.

Одберете подарок со внимание. Подарокот е спомен со трајна вредност.

Производите се изработуваат по нарaчка.