avers rakotvorbi personalizirani podaroci

Ви нудиме единствена можност да учествувате во креирањето на ваш оригинален подарок.

Дајте им на вашите подароци личен печат. Креирајте подарок кој ќе е дизајниран и изработен, само за личноста за којашто тој е наменет. Подарокот има вистинска вредност доколку трае.

avers rakotvorbi personalizirani podaroci 1

Избор на типови персонализирани подароци за различни пригоди:

- Роденден
- Деца и Бебиња
- Љубов
- Венчавка
- Дом
- Школи, Матура и Дипломирање
- Пензионирање
- Домашни Миленичиња
- Астролошки знаци

avers rakotvorbi personalizirani podaroci 2