avers rakotvorbi srebreni proizvodi

Дизајн и изработка на сребрени ковани ракотворби, сребрени крстови, приврзоци и монети.

Производите се изработени од сребро со чистота 959, со врвен квалитет, во комбинација на повеќе техники, во духот на македонската занаетчиска традиција.

Одберете подарок со внимание. Подарокот е спомен со трајна вредност.

Посебен дел од нашата понуда е можноста за дизајн и изработка на уникатни концепти на сребрени подароци, изработени според специфичните барања на нашите клиенти.

Производите се изработуваат по нарачка.