Аверс е заштитена трговска марка, бренд кој повеќе од 25 години развива уникатни производи, проткаени со елементи од културното наследство.

Доколку имате интерес да ги продавате производите на Аверс во вашето продажно место можете да не контактирате на е-мејл: [email protected]